Over ons…

Domein Detective is een online marketing bureau sinds 2009 die zich vooral heeft gespecialiseerd in linkbuilding. We bieden ook andere SEO diensten aan en kunnen je ook uitstekend van dienst zijn met het aan- en verkopen van websites en domeinnamen. Ben je opzoek naar een professionele website of webwinkel ook dan kun je bij Domein Detective terecht. Wij ontwerpen kwalitatieve WordPress websites die werken. Wij leveren niet alleen uitstekende service maar zorgen er vooral voor dat gewenste doelstelling daadwerkelijk behaald worden. Domein Detective biedt kwaliteit aan tegen een betaalbare prijs.

Linkbuilding

Onze specialisatie is linkbuilding. We krijgen er een kick van om websites zo hoog mogelijk in de zoekmachine te krijgen. Dit hebben we door de jaren al succesvol gedaan met honderden websites. Dit doen we met behulp van kwalitatieve backlinks. Die zijn vaak moeilijk te krijgen maar Domein Detective heeft een eigen netwerk aan kwalitieve website sen veel contacnten om dit proces op een snelle maar ook effectieve manier te doorlopen.

Aan- en verkoop van domeinnamen

Een domeinnaam registreren is relatief eenvoudig. Het verkopen van een domeinnaam kan erg complex zijn. Wij helpen je graag met het verkopen van je domeinnamen. Wij zijn op de hoogte van de juiste waarde en weten ook aan wie we ze moeten verkopen. Heb je een domeinnaam op de korrel helpen wij je graag om deze over te nemen van de huidige eigenaar.

Aan- en verkoop van websites

Net als domeinnamen kunnen wij ook bemiddelen in het aan en verkopen van websites. Ook webshops behoort tot de mogelijkheden. Wij maken een uitgebreid rapport waarin we bepalen wat de website precies waard is en of het realistisch is dat je dit bedrag ervoor kunt ontvangen. Ook kijken we wat het in de toekomst eventueel waard kan worden. Wil je een website kopen, zorgen wij ervoor dat de aankoop zo soepel mogelijk verloopt.

SEO Optimalisatie

Om je website zo hoog mogelijk te laten scoren in de zoekmachine van Google is het belangrijk dat je website volledig SEO geoptimaliseerd is. Ook daar helpen wij je graag bij. Zo zorgen wij er onder andere voor dat er goede teksten op je website komen te staan, dat de website snel geladen wordt, en afbeeldingen worden geoptimaliseerd. Ook zorgen wij voor kwalitatieve backlinks en onderzoeken we mogelijkheden betreft longtail zoekwoorden.

WordPress websites

WordPress is één van de meest complete systemen waarmee je de beste websites kunt bouwen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Domein Detective helpt je graag met het ontwikkelen van een WordPress website. Wij zorgen voor een professioneel thema, de juiste plugins en zorgen voor heldere content. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de website binnen de huisstijl van jouw bedrijf past. Ook het bouwen van een webwinkel behoort tot de mogelijkheden. Dit doen wij in combinatie met WooCommerce.

Banners ontwerpen

Als je aan de slag gaat met een internet marketing campagne kunnen banners natuurlijk niet ontbreken. Domein Detective ontwerp banners die doeltreffend zijn en er voor zorgen dat het daadwerkelijk conversie oplevert. Wij ontwerpen zowel statische als bewegende reclame banners.